#

TANGOA KOKO ILTA


Keskiviikkona 19.12. voit tanssia tangoa koko illan:
klo 18.00 alkeet
klo 19.00 jatketaan pidemmälle
klo 20.00 sopii tangossa jo syksyllä mukana olleille. Suosittelemme osallistumaan kahdelle ensimmäiselle tai kahdelle viimeiselle tunnille.Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, joka on nykyaikainen tyyli tanssia tangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa. Fuusiotango on ollut koulumme perustamisesta lähtien yksi suosituimmista tanssilajeista.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan kun olet Perustanssit 2:ssa tai olet muuten jo harjoitellut foxin peruskuvioita ja tottunut kuvioiden harjoitteluun.

Kuviorikas fuusiotango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.

TANGO 1

Keskiviikkoisin klo 20.10 - 21.10 (alkaa 9.1.19)

Tango 1 ryhmässä harjoitellaan nykyaikaista kuviorikasta fuusiotangoa.

Tangoon voi tulla mukaan joka viikko, mutta kauden edetessä kuviot ovat monimuotoisempia. Joka viikko harjoitellaan kuviosarjasta kuitenkin lyhyempi ja pidempi versio, jolloin vähemmän aikaa mukana olleet voivat halutessaan keskittyä lyhyempään versioon. Suosittelemme kuitenkin aloittamaan mahdollisuuksien mukaan aina kauden alussa.

HUOM. Tämä taso sopii mainiosti myös tasoilla 2 ja 3 tanssiville kuvioiden, tekniikan ja tulkinnan kertailemiseen.

HUOM. Keskiviikkona 19.12., tanssitaan tangoa koko ilta: klo 18.00 alkeet, klo 19.00 jatketaan pidemmälle ja klo 20.00 tunti sopii tangossa jo syksyllä mukana olleille. Suosittelemme tanssimaan kaksi ensimmäistä tai kaksi viimeistä tuntia. Katso aikataulu Kalenteri sivulta. Voit mainiosti jatkaa harjoittelua keskiviikkoisin 9.1. alkaen.

TANGO 2

Tiistaisin klo 19.10 - 20.10 (alkaa 8.1.19) ja lisäryhmä torstaisin klo 20.00 - 21.00 (10.1. - 14.2.)

Perusjatkotasolla harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta fuusiotangoon. Tämä taso on suoraan jatkoa tasolle 1, kannattaa siis harjoitella Tango 1 ryhmässä niin kauan, että opetetut asiat tuntuvat mukavilta. Myös lavatangon kuvioita hyödynnetään osittain tämän tason kuviopohjassa.

HUOM. Tiistain tango ruuhkautui syyskaudella aika ajoin, tammi-helmikuussa Tango 2 kokoontuu myös torstaisin klo 20.00 ja tämän jälkeen lisäryhmän tarve katsotaan uudelleen.

TANGO 3

Maanantaisin klo 19.00 - 20.00 (alkaa 7.1.19)

Jatkotasolla harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita fuusiotangoon. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat omaksuneille.