#

Kesäkuussa harjoiteltiin keskiviikkoisin tangon peruskuvioita alkeista lähtien ja elokuusta lähtien tangon paikalla kokoontuu jälleen lattareiden alkeiskurssi.
Tango 1 palaa ohjelmistoon taas myöhemmin syyskaudella 2021.

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, joka on nykyaikainen tyyli tanssia tangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa. Fuusiotango on ollut koulumme perustamisesta lähtien yksi suosituimmista tanssilajeista.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan siinä vaiheessa kun olet harjoitellut esimerkiksi foxia tai muuten jo tottunut kuvioiden harjoittelemiseen. Tango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.

TANGO 1

Tässä alkeis/alkeisjatkoryhmässä harjoitellaan nykyaikaista kuviorikasta fuusiotangoa.

Tunti aloitetaan perusaskeleella, jonka jälkeen harjoitellaan kuviosarjasta lyhyempi ja pidempi versio. Tällä tunnilla opit monipuolisten kuvioiden lisäksi myös yleistä tanssitekniikkaa.

HUOM. Syyskaudella harjoitellaan ensin lattareiden peruskuvioita ja Tango 1 aloittaa syyskauden loppupuolella.

TANGO 2

Tässä perusjatkotason ryhmässä harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta. Tunnelmallinen lavatango antaa runsaasti vaikutteita tämän tason tangoon. Tunti sopii kaikille peruskuvioita jo harjoitelleille.

HUOM. Elokuun ajan Tango 2 ryhmässä harjoiteltiin lavatangon kuvioita ja syyskuusta lähtien mukaan tulee enemmän fuusiotangosta tuttuja kuvioita.

TANGO 3

Tässä jatkoryhmässä harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat jo omaksuneille.