#

TIISTAIN LAVATANGO

Lavatangoon on lokakuussa ryhdytty ottamaan mukaan vaikutteita fuusiotangosta, kuitenkin niin, että lavatangon pehmeä liikekieli säilyy.


Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, joka on nykyaikainen tyyli tanssia tangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa. Fuusiotango on ollut koulumme perustamisesta lähtien yksi suosituimmista tanssilajeista.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan siinä vaiheessa kun olet jo tottunut kuvioiden harjoitteluun esimerkiksi foxissa.

Tango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.
Tangon harjoittelu kannattaa aloittaa fuusiotangosta ja ottaa lavatango mukaan siinä vaiheessa kun olet jo tottunut tangon erilaisten kuvioiden harjoitteluun ja mahdollisesti harjoitellut jo myös slovaria.

LAVATANGO 2

Lavatango on tunnelmallisen pehmeä tango kotimaiseen musiikkiin.
Heinäkuussa harjoiteltiin lavatangoa alkeista lähtien ja harjoittelua on jatkettu syyskaudella tiistaisin. Lokakuussa mukaan on ryhdytty ottamaan vaikutteita fuusiotangosta ja tunnilla soitetaan aika-ajoin myös kansainvälisiä tangoja. Tunti sopii lavatangoa/fuusiotangoa jo harjoitelleille. Tammikuussa 2021 tämä tunti muuttuu Tango 2 tunniksi, joka sopii kaikille lavatangossa tai keskiviikon tangossa koko syksyn mukana olleille.

TANGO 1,5

Tässä alkeisjatkoryhmässä harjoitellaan nykyaikaista kuviorikasta fuusiotangoa.

Tunti aloitetaan perusaskeleella, jonka jälkeen harjoitellaan kuviosarjasta lyhyempi ja pidempi versio. Tällä tunnilla opit monipuolisten kuvioiden lisäksi yleistä tanssitekniikkaa, suosittelemme tangoa lämpimästi.

HUOM. Marras- ja joulukuussa tunti sopii alkeet jo harjoitelleille tai muuten vahvan tanssipohjan omaaville.

TANGO 2

Tässä perusjatkotason ryhmässä harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta. Pehmeä lavatango antaa paljon vaikutteita tämän tason tangoon. Tammikuussa 2021 tämä taso aloittaa vanhalla paikallaan eli tiistaisin klo 19.05.

TANGO 3

Tässä jatkoryhmässä harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita fuusiotangoon. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat jo omaksuneille.