#

FUUSIOTANGON peruskuvioita harjoitellaan kesäkuussa keskiviikkoisin klo 19.10 ja LAVATANGON tiiviskurssi pidetään keskiviikkona 1.7. klo 18.00 - 20.00

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, joka on nykyaikainen tyyli tanssia tangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa. Fuusiotango on ollut koulumme perustamisesta lähtien yksi suosituimmista tanssilajeista.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan kun olet Perustanssit 2:ssa tai olet muuten jo tottunut kuvioiden harjoitteluun.

Tango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.

HUOM. Aika-ajoin järjestämme kursseja myös LAVATANGOSTA.

HUOM. Lavatangon tiiviskurssi pidetään keskiviikkona 1.7. klo 18.00 - 20.00, katso Teemakurssit sivu.

TANGO 1

Tässä alkeis/alkeisjatkoryhmässä harjoitellaan nykyaikaista kuviorikasta fuusiotangoa.

Tunti aloitetaan perusaskeleella, jonka jälkeen harjoitellaan kuviosarjasta lyhyempi ja pidempi versio. Suosittelemme tangoa kaikille tanssiharjoitteluun jo tottuneille. Katso Kalenteri-sivulta tämän tason tunnit ja ilmoittaudu mukaan.

TANGO 2

Tässä perusjatkotason ryhmässä harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta. Tämä taso on suoraan jatkoa tasolle 1, kannattaa siis harjoitella Tango 1 ryhmän tunneilla niin kauan, että opetetut asiat tuntuvat mukavilta. Myös vaikutteita lavatangosta hyödynnetään osittain tämän tason kuviopohjassa. Katso Kalenteri-sivulta aikataulu ja ilmoittaudu mukaan.

TANGO 3

Tässä jatkoryhmässä harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita fuusiotangoon. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat jo omaksuneille. Katso Kalenteri-sivulta aikataulu ja ilmoittaudu mukaan.