#

LAVATANGON alkeiskurssi

Kolmena keskiviikkona 12.1. - 26.1. klo 19.05 - 20.00 harjoitellaan pehmeän tunnelmallista kotimaiseen musiikkiin tanssittavaa lavatangoa. Kurssi sopii tanssiharjoitteluun tottuneille esim. syksyn Tango 1 ryhmässä mukana olleille.

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, joka on nykyaikainen tyyli tanssia tangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa. Fuusiotango on ollut koulumme perustamisesta lähtien yksi suosituimmista tanssilajeista.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan siinä vaiheessa kun olet harjoitellut esimerkiksi foxia tai muuten jo tottunut kuvioiden harjoittelemiseen. Tango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa. Järjestämme aika-ajoin alkeiskursseja myös lavatangosta, seuraa siis ilmoitteluamme.

TANGO 1

Tässä alkeis/alkeisjatkoryhmässä harjoitellaan nykyaikaista kuviorikasta fuusiotangoa.

Tunti aloitetaan perusaskeleella, jonka jälkeen harjoitellaan kuviosarjasta lyhyempi ja pidempi versio. Tällä tunnilla opit monipuolisten kuvioiden lisäksi myös yleistä tanssitekniikkaa.

HUOM. Tammikuussa keskiviikkoisin klo 19.05 harjoitellaan tunnelmallista lavatangoa. Käytyäsi syksyn fuusiotangon kurssin ja tammikuun lavatangon voit siirtyä tasolle 2.

TANGO 2

Tässä perusjatkotason ryhmässä harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta. Tunnelmallinen lavatango antaa runsaasti vaikutteita tämän tason tangoon. Tunti sopii kaikille peruskuvioita jo harjoitelleille.

TANGO 3

Tässä jatkoryhmässä harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat jo omaksuneille.