#

BACHATANGO eli ELECTROTANGO


Kahtena torstaina 7.12. ja 14.12. klo 20.00 voit tutustua tähän kivaan tangon ja bachatan yhdistelmään. Sopii kaikille tangoa tai bachataa harjoitelleille.


TANGON ALKEISKURSSI


Joulukuussa 13.12. klo 18.00 voi tutustua tangoon aivan alkeista lähtien ja klo 19.00 jatketaan kuviollisesti hieman pidemmälle. Suosittelemme myös kaikille Perustanssit 1 ryhmässä mukana oleville.

Tango

Tangomme on ns. fuusiotangoa joka on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangosta, argentiinalaisesta, amerikkalaisesta ja muista kansainvälisistä tangoista.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan kun olet Perustanssit 2:ssa tai olet muuten jo tottunut kuvioiden harjoitteluun ja viemisen ja seuraamisen periaatteet ovat tutut.

Tasoryhmiä on kolme ja ne ovat kaikki suoraan jatkoa toisilleen.

TANGO 1

Keskiviikkoisin klo 20.10 - 21.10

Alkeet/alkeisjatkotasolla et tarvitse ennakko-osaamista tangosta, mutta tango sopii kuitenkin tanssiharjoitteluun jo tottuneille ja foxin peruskuviot harjoitelleille.
Tunnilla harjoitellaan kuvioista ensin perusversiot ja sen jälkeen kuvioiden liikekieleen lisätään ripaus mm. argentiinalaisen ja amerikkalaisen tangon vivahteita. Voit tulla mukaan joka viikko.

HUOM. Tämä tunti sopii mainiosti myös kauemmin tanssineille kuvioiden, tekniikan, tulkinnan kertailuun

TANGO 2

Tiistaisin klo 19.10 - 20.10

Perusjatkotasolla harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta. Tämä taso on suoraan jatkoa tasolle 1, kannattaa siis harjoitella Tango 1 ryhmässä niin kauan, että opetetut asiat tuntuvat mukavilta.

TANGO 3

Maanantaisin klo 19.15 - 20.15

Jatkotasolla harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat omaksuneille.