#

TANSSITEKNIIKKAA

Torstaina 28.11. klo 20.00 - 21.00 harjoitellaan tangossakin käytössä olevaa tekniikkaa. Katso Teemakurssit sivu ja ilmoittaudu mukaan ajoissa. Syyskuun vastaava tunti oli täynnä.

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, joka on nykyaikainen tyyli tanssia tangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa. Fuusiotango on ollut koulumme perustamisesta lähtien yksi suosituimmista tanssilajeista.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan kun olet Perustanssit 2:ssa tai olet muuten jo harjoitellut foxin peruskuvioita ja tottunut kuvioiden harjoitteluun.

Tango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.

TANGO 1

Keskiviikkoisin klo 20.10 - 21.10

Tango 1 ryhmässä harjoitellaan nykyaikaista kuviorikasta fuusiotangoa.

Tangoon voi tulla mukaan joka viikko. Tunti aloitetaan aina tunnelmallisen tangon perusaskeleella ja sen jälkeen harjoitellaan kuviosarjasta lyhyempi ja pidempi versio. Vähemmän aikaa mukana olleet voivat halutessaan keskittyä lyhyempään versioon.

HUOM. Tango 1 ryhmässä harjoitellaan useimmiten ainakin 1-2 kautta eli puolesta vuodesta vuoteen ennen siirtymistä seuraavalle tasolle, mutta toki eteneminen on yksilöllistä.

HUOM. Tämä taso sopii mainiosti myös tasoilla 2 ja 3 tanssiville kuvioiden, tekniikan ja tulkinnan kertailemiseen.

TANGO 2

Tiistaisin klo 19.10 - 20.10

Perusjatkotasolla harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta fuusiotangoon. Tämä taso on suoraan jatkoa tasolle 1, kannattaa siis harjoitella Tango 1 ryhmässä niin kauan, että opetetut asiat tuntuvat mukavilta. Myös lavatangon kuvioita hyödynnetään osittain tämän tason kuviopohjassa.

TANGO 3

Maanantaisin klo 19.00 - 20.00

Jatkotasolla harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita fuusiotangoon. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat omaksuneille.