#

ELOKUUSSA

fuusiotangon peruskuvioita keskiviikkoisin klo 19.05, katso Kalenteri-sivu ja varaa paikkasi ajoissa.

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, joka on nykyaikainen tyyli tanssia tangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa. Fuusiotango on ollut koulumme perustamisesta lähtien yksi suosituimmista tanssilajeista.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan siinä vaiheessa kun olet jo tottunut kuvioiden harjoitteluun esimerkiksi foxissa.

Tango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.

LAVATANGO

Lavatango on tunnelmallisen pehmeä tango kotimaiseen musiikkiin.
Heinäkuussa harjoiteltiin lavatangoa alkeista lähtien ja harjoittelua voi jatkaa elokuussa tiistaisin klo 19.05, varaa paikkasi tunneille Kalenteri-sivulta.

TANGO 1

Tässä alkeis/alkeisjatkoryhmässä harjoitellaan nykyaikaista kuviorikasta fuusiotangoa.

Tunti aloitetaan perusaskeleella, jonka jälkeen harjoitellaan kuviosarjasta lyhyempi ja pidempi versio. Suosittelemme tangoa kaikille tanssiharjoitteluun jo tottuneille.
HUOM. Elokuussa keskiviikkoisin klo 19.05 harjoitellaan peruskuvioita, varaa paikka Kalenteri-sivulta.

TANGO 2

Tässä perusjatkotason ryhmässä harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta. Tämä taso on suoraan jatkoa tasolle 1, kannattaa siis harjoitella Tango 1 ryhmän tunneilla niin kauan, että opetetut asiat tuntuvat mukavilta. Myös vaikutteita lavatangosta hyödynnetään osittain tämän tason kuviopohjassa. Alkusyksystä tason 2 tunteja ei ole, joten voit kokeilla tasoa 3 tai tasoa 1. Varaa paikka Kalenteri-sivulta.

TANGO 3

Tässä jatkoryhmässä harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita fuusiotangoon. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat jo omaksuneille. Varaa paikka Kalenteri-sivulta.