#

FUUSIOTANGO


Nykyaikainen, kuviorikas monenlaiseen tangomusiikkiin sopiva tyyli tanssia tangoa. Suosittelemme kaikille Perustanssit 2 ryhmässä tanssiville osallistumista Tango 1 tunnille.


LAVATANGO


Alkeiskurssi kolmena torstaina 1.11., 8.11. ja 15.11. klo 20.00, ilmoittaudu ennakkoon. Kurssi sopii fuusiotangoa tai slovaria jo harjoitelleille.

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, joka on nykyaikainen tyyli tanssia tangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa. Fuusiotango on ollut koulumme perustamisesta lähtien yksi suosituimmista tanssilajeista.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan kun olet Perustanssit 2:ssa tai olet muuten jo harjoitellut foxin peruskuvioita ja tottunut kuvioiden harjoitteluun.

Kuviorikas fuusiotango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.

TANGO 1

Keskiviikkoisin klo 20.10 - 21.10

Tango 1 ryhmässä harjoitellaan nykyaikaista kuviorikasta fuusiotangoa.

Tangoon voi tulla mukaan joka viikko, mutta kauden edetessä kuviot ovat hieman monimuotoisempia. Joka viikko harjoitellaan kuviosarjasta kuitenkin lyhyempi ja pidempi versio, jolloin vähemmän aikaa mukana olleet voivat halutessaan keskittyä lyhyempään versioon.

HUOM. Tämä taso sopii mainiosti myös tasoilla 2 ja 3 tanssiville kuvioiden, tekniikan ja tulkinnan kertailemiseen.

HUOM. Lavatangoon voi tutustua kolmena torstaina 1.11., 8.11. ja 15.11. klo 20.00, katso Teemakurssit sivu.

TANGO 2

Tiistaisin klo 19.10 - 20.10

Perusjatkotasolla harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta fuusiotangoon. Tämä taso on suoraan jatkoa tasolle 1, kannattaa siis harjoitella Tango 1 ryhmässä niin kauan, että opetetut asiat tuntuvat mukavilta. Myös lavatangon kuvioita hyödynnetään osittain tämän tason kuviopohjassa.


TANGO 3

Maanantaisin klo 19.15 - 20.15

Jatkotasolla harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita fuusiotangoon. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat omaksuneille.