#

TANGO alkeista lähtien


Keskiviikkona 30.5. klo 18.00, sopii myös keväällä sunnuntain tangon alkeistunneille osallistuneille. Keskiviikkona harjoitellaan osittain eri kuvioita.


KESÄKALENTERI


Kesäkuussa tango on keskiviikon keskimmäinen tunti, jotta sekä perustanssien tasolla 1 että tasolla 2 tanssivat voivat halutessaan tanssia perustanssien lisäksi myös tangon.

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, joka on nykyaikainen tapa tanssia tangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan kun olet Perustanssit 2:ssa tai olet muuten jo harjoitellut foxin peruskuvioita ja tottunut kuvioiden harjoitteluun.

Vaikka olisit joskus jo harjoitellut tangoa kannattaa sen harjoittelu aloittaa koulussamme tasolta 1. Tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.

TANGO 1

Keskiviikkoisin klo 20.10 - 21.10

Tango 1 ryhmässä harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, mutta esim. kevätkaudella maaliskuun ajan tutustuttiin lavatangoon.

Lavatango on voimakkaasti etenevä slovarin kaltainen tanssi, joka sopii parhaiten slovarin perusteet jo osaaville.
Slovaria harjoitellaan alkeista lähtien Perustanssit 2 ryhmässä.

Tangoon voi tulla mukaan joka viikko, mutta kauden edetessä kuviot ovat aina hieman monimuotoisempia. Joka viikko harjoitellaan kuviosarjasta lyhyempi ja pidempi versio, jolloin vähemmän aikaa mukana olleet voivat halutessaan keskittyä lyhyempään versioon.

HUOM. Tämä taso sopii mainiosti myös kauemmin tanssineille kuvioiden, tekniikan ja tulkinnan kertailemiseen.

23.05. klo 20.10TANGO alkeisjatko
Huom. kesäkalenterin kellonajat.
30.05. klo 18.00TANGO alkeet (suosittelemme jatkamaan seuraavallekin tunnille)
30.05. klo 19.00TANGO alkeisjatko
06.06. klo 19.00TANGO alkeisjatko
13.06. klo 19.00TANGO alkeisjatko
Syyskaudella tango on taas omalla paikallaan keskiviikkoisin klo 20.10

TANGO 2

Tiistaisin klo 19.10 - 20.10

Perusjatkotasolla harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta fuusiotangoon. Tämä taso on suoraan jatkoa tasolle 1, kannattaa siis harjoitella Tango 1 ryhmässä niin kauan, että opetetut asiat tuntuvat mukavilta. Myös lavatangon kuvioita hyödynnetään osittain tämän tason kuviopohjassa.

TANGO 3

Maanantaisin klo 19.15 - 20.15

Jatkotasolla harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita fuusiotangoon. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat omaksuneille.