#

Kurssit ovat toistaiseksi tauolla, seuraa kotisivujamme, jotta tiedät milloin ne taas voidaan aloittaa.

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, joka on nykyaikainen tyyli tanssia tangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa. Fuusiotango on ollut koulumme perustamisesta lähtien yksi suosituimmista tanssilajeista.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan kun olet Perustanssit 2:ssa tai olet muuten jo tottunut kuvioiden harjoitteluun.

Tango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.

LAVATANGO

Kuutena torstaina 9.1. - 13.2.2020 klo 20.00 - 21.00

Kurssi on täynnä.

Lavatango on pehmeän tunnelmallinen tanssi kotimaiseen tango-musiikkiin. Kurssi sopii foxin peruskuvioita jo harjoitelleille.
Harjoittelu lähtee alkeista 9.1. ja seuraavilla kerroilla kerrataan ja harjoitellaan lisää.

TANGO 1

Keskiviikkoisin klo 20.10 - 21.10 kevätkaudella 1.4. - 27.5.

Tango 1 ryhmässä harjoitellaan nykyaikaista kuviorikasta fuusiotangoa.

Tunti aloitetaan aina perusaskeleella, jonka jälkeen harjoitellaan kuviosarjasta lyhyempi ja pidempi versio. Suosittelemme tangoa kaikille tanssiharjoitteluun jo tottuneille. Jo et ole aiemmin tangoamme harjoitellut tule mukaan heti kurssin alkupuolella.

HUOM. Kevätkaudella keskiviikkoisin 8.1. - 26.3. klo 20.10 harjoitellaan rumban, cha chan ja salsan peruskuvioita (ks. Lattarit sivu) ja 1.4. - 27.5. harjoitellaan tangoa.

TANGO 2

Tiistaisin klo 19.00 - 20.00

Perusjatkotasolla harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta fuusiotangoon. Tämä taso on suoraan jatkoa tasolle 1, kannattaa siis harjoitella Tango 1 ryhmässä niin kauan, että opetetut asiat tuntuvat mukavilta. Myös lavatangon kuvioita hyödynnetään osittain tämän tason kuviopohjassa.

TANGO 3

Maanantaisin klo 19.00 - 20.00

Jatkotasolla harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita fuusiotangoon. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat jo omaksuneille.