#

FACEBOOK


Tykkää meistä, jotta tiedät mitä koulussa tapahtuu. Tykkäämällä/seuraamalla saat nopeasti tiedon uutuuksista tai muutoksista. Voit myös liittyä koulumme tanssipari ryhmään tai porukalla tanssimaan ryhmään.

Paritanssien harjoitteleminen

on helpointa aloittaa Perustanssit 1 ryhmästä. Perustanssit antavat hyvän pohjan kaikkien tanssilajien omaksumiselle, opit monipuolisten kuvioiden lisäksi myös yleistä tanssitekniikkaa, vartalon hallintaa, viemistä ja seuraamista. Tangon, latinotanssien ja rock'n'swing tanssien omaksuminen on helpompaa kun olet jo tottunut tanssiharjoitteluun ja viemisen ja seuraamisen periaatteet ovat tutut.

Alkeista lähtevät tanssikurssit

Perustanssit 1 ryhmässä harjoittelu lähtee alkeista kevät- ja syyskauden alussa ja taso nousee pikkuhiljaa kauden edetessä.
Tangon, lattarien ja swingtanssien alkeisaloitukset löydät lajikohtaiselta sivulta. Aloita harjoittelu mahdollisuuksiesi mukaan jo ensimmäisellä kerralla, jotta saat aivan alkeistason toistoja riittävästi ja jos et pääse heti alussa mukaan voit harjoitella ensimmäisten kertojen asiat myös yksityistunnilla. Ole meihin yhteydessä niin jutellaan tarkemmin tilanteestasi.

Jatkotason tanssikurssit

Jo tanssivat voivat tulla mukaan kaikille tunneille joka viikko. Osallistumisaikataulu on vapaa, mutta osallistumalla mahdollisimman säännöllisesti opit luonnollisesti eniten.

Tasoryhmiä on paljon

ja voit vaihtaa tasoryhmää sopivampaan milloin vain. Huomioithan, että koulussamme tasoryhmien määrittely ei ole yhtenevä lyhyiden yhden illan tanssikurssien kanssa. Koulussamme harjoitellaan useimmiten yhdessä tasoryhmässä pidemmän aikaa. Voit mainiosti myös harjoitella saman lajin kahdessa eri tasoryhmässä. Autamme mielellämme oikean tasoryhmän valinnassa.

Tunneillamme on tasaparit - se on ehdottomasti tehokkain tapa oppia!

Tunneillamme ei ole jatkuvaa parivaihtoa, vaan askeleet, kuviot ja tekniikka harjoitellaan rauhassa oman parin kanssa mahdollisimman valmiiksi ja vasta tämän jälkeen halukkaat kokeilevat tanssia vieraan parin kanssa. Tähänkään parinvaihtoon ei luonnollisesti ole pakko osallistua.

Kouluumme voi tulla myös yksin

Koulussamme on paljon tanssijoita joilla ei ole omaa mukana tuotua paria, vaan he ovat löytäneet parin tanssiparijonomme kautta. Olemme perustaneet Facebookiin Tanssipari-ryhmän koulumme tanssijoille, käy tutustumassa. Mikäli et ole facebookissa tiedustele meidän itsemme ylläpitämän listan tilannetta tanssiparin etsijöistä. Paria etsivät kaiken tasoiset tanssijat, niin tuurauspariksi kuin myös vakipariksi. Voit siis kysyä paria vaikka vain yhdelle tunnille tai halutessasi sopia ensimmäisen tunnin jälkeen vakituisesta tunnista, aivan kuten haluat. Huomioithan kuitenkin, että mikäli tulet tunneille yksin ja tanssiparisi joutuu lopettamaan tai sinä pidät taukoa tunneista emme voi taata, että sinulle löytyy uusi tanssipari. Muistathan aina olla ystävällinen ja kannustava tanssipariasi kohtaan, näin saat helpommin myös uusia tanssiinkutsuja. Suosittelemme, että osallistut mahdollisimman laajasti eri tasoisille ja eri lajien tunneillemme, jotta tutustut koulumme tanssijoihin.

Pukeutuminen ja kengät

  • mukavat kevyet joustavat arkivaatteet
  • puhtaat ja sileähköpohjaiset parketilla luistavat sisätossut tai matalakantaiset umpinaiset vain sisäkäytössä olevat parkettia naarmuttamattomat kengät, sandaaleita emme suosittele
  • piikkikorot ja metalliset korkolaput ja kovareunaiset kengät on ehdottomasti kielletty, saatat satuttaa niillä itseäsi ja muita tanssijoita
  • kaikkia lajeja on turvallisinta harjoitella tossuilla, mutta etenkin swinglajien treenaaminen korkkareilla on kielletty
  • mikäli tanssit treenikengillä myös lavoilla, puhdista kenkien pohjista liukasteet pois jo kotona

Hygienia ja tuoksut

  • puhdas kroppa ja raikas suu
  • puhtaat siistit vaatteet
  • mukaan pieni käsi/kasvopyyhe johon voit kuivata itseäsi
  • vältä voimakkaita hajusteita: hajuvedet, partavedet, tuoksuva hiuslakka saattaa aiheuttaa allergisen reaktion muille tanssijoille

Vakuutus

Tanssijoita ei ole vakuutettu tanssikoulun puolesta, jokaisella tulee olla oma vapaa-ajan tapaturmavakuutus.
Käytä omaa harkintaasi opetettavien kuvioiden suhteen, mikäli terveydentilasi ei salli nopeita potkuja, hyppyjä, kiertoja, nostoja yms. jätä kyseiset liikkeet ehdottomasti tekemättä. Noudata aina yleistä varovaisuutta tanssiessasi ja ota aina huomioon myös muut tanssijat.

Löytötavarat ja vaatteiden vaihtumiset

Säilytämme kouluun jääneitä vaatteita, kenkiä yms. noin kolme kuukautta, tämän jälkeen ne toimitetaan hyväntekeväisyyteen. Viimeistään kauden (syys/kevät) lopussa ihan kaikki tavarat annetaan hyväntekeväisyyteen.

Välillä kenkiä ja takkeja vaihtuu koulussa, julkaisemme Facebookissa tiedotuksen vaihtuneesta vaatteesta ja laitamme koulun ilmoitustaululle ilmoituksen. Erillisiä viestejä ei osallistujille lähetetä. Omat vaatteet kannattaa aina merkata jollakin tavalla, ulkokengät omassa pussissa aulassa, takin ympärille kaulaliina jne.

Tanssituntimme on tarkoitettu tanssin harrastajille

Suomen Tanssinopettajain Liitto Ry:n seuratanssijaoksen ohjeistuksen mukaisesti annamme tunteja tanssia opettaville ja opettaja/ohjaajakoulutuksessa oleville eri sopimuksella.
Teemme mielellämme yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa, tule reilusti esittäytymään niin jutellaan eri mahdollisuuksista.

Tietosuoja

Rekisterinpitäjä:
Tanssikoulu Kokko avoin yhtiö
Mankkaantie 2-4 C 23
02180 Espoo
Puh. 0400 885 020
Y 1572999-6
Rekisterin nimi:
Tanssikouluko Kokon asiakasrekisteri
Yhteyshenkilö:
Satu Kokko
Puh. 0400 885 020
tanssikoulu.kokko@kolumbus.fi
Henkilötietojen käyttötarkoitus:
Tanssikoulu ei automaattisesti kerää kaikkien asiakkaittensa henkilötietoja.
Ennakkoilmoittautumista vaativille kursseille asiakas kuitenkin ilmoittaa nimensä ja puhelinnumeronsa tai sähköpostiosoitteensa. Kurssin käynnistyttyä tiedot poistetaan rekisteristä.
Säännöllisesti osallistuvat asiakkaat ilmoittavat em. tiedot halutessaan henkilökohtaista viestintää koululta.
Rekisterin sisältö:
Asiakkaan nimi ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite.
Tietojen säilyttäminen:
Rekisteriä säilytetään sähköisessä muodossa sekä tarvittaessa paperisena asiakaslistana. Sähköinen rekisteri on salasanalla suojatussa tietokoneessa. Paperinen asiakaslista on lukitussa tilassa.
Henkilötietojen luovuttaminen:
Tanssikoulu ei luovuta tietoja kolmansille osapuolille.
Tarkastusoikeus:
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää rekisteriasioita hoitavalle henkilölle kirjallisesti tai pyytää sitä henkilökohtaisesti. Asiakkaalla on oikeus pyytää virheellisen tai vanhentuneen tiedon korjaamista ja poistamista.