#

YKSITYISTUNNIT


Yksityistunnit ovat suosittuja, jos haluat varata niitä tiettyä tilaisuutta varten olethan yhteydessä jo hyvissä ajoin, mielellään muutamaa kuukautta aikaisemmin.

Voit tiedustella vapaita aikoja sähköpostitse tai soittamalla meille.

PARITANSSIEN Yksityistunnit


Yksityistunti on tehokas tapa harjoitella eri tansseja. Tunnilla harjoitellaan juuri niitä tansseja joita haluat ja opetuksessa edetään luonnollisesti yksilöllisesti.

Voit varata vaikka vain yhden tunnin tai säännöllisen viikkotunnin, aivan kuten haluat. Voit aloittaa tanssiharjoittelun yksityistunneilla ja siirtyä sitten ryhmätunneille tai voit varata yksityistunnin tukemaan ryhmäharjoittelua.

Tunnin voi varata yhdelle, kahdelle tai porukalle ja tunteja annetaan maanantaista torstaihin klo 16.00 ja klo 17.00.
Tulethan varaamallesi tunnille aina ajoissa, emme voi pidentää tunnin kestoa.

Voit tiedustella vapaita aikoja sähköpostitse tai soittamalla meille.

HINNASTO

1-2 henkilöä (1 henkilö tai tanssipari) 60 € / 45 min.
3-4 henkilöä (kaksi tanssiparia) 90 € / 45 min
Annamme useammasta henkilöstä erikseen tarjouksen.

Huomioithan, että yksityistunteja ei voi maksaa kurssikorteilla, liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai vastaavilla työnantajan tarjoamilla etukorteilla.

Varatun yksityistunnin voi perua maksutta 24 tuntia ennen varattua tuntia. Samana päivänä ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet yksityistunnin hinnasta ja perumattomista yksityistunneista veloitamme koko yksityistunnin hinnan.

HÄÄPARIEN TANSSITUNNIT

Hääparin kannattaa olla tanssikouluun yhteydessä mielellään jo puolisen vuotta ennen juhlaa. Hääpari voi osallistua yleisille kursseillemme tai varata yksityistunteja.

Kun häätanssina on valssi

ja häissä soitetaan tanssimusiikkia, suosittelemme hääpareille (ja vanhemmille) tammi- ja elokuussa alkeista lähtevää Perustanssit 1 kurssiamme. Kurssilla harjoitellaan yleisimmät tanssit: valssi, fusku, foxi, hidasvalssi ja humppa. Kurssin lisäksi hääpari voi varata yhden tai kaksi yksityistuntia lähelle juhlapäivää. Yksityistunnilla viimeistellään valssi juuri parille sopivaan muotoon ja harjoitellaan mahdollisuuksien mukaan parin valitsemaan kappaleeseen.
Luonnollisesti häävalssia voi harjoitella myös pelkästään yksityistunnilla, useimmiten 2-3 yksityistuntia riittää.

Kun häätanssina on joku muu kuin valssi

eli kun hääpari haluaa tanssia tiettyyn omaan musiikkikappaleeseen suosittelemme yksityistunteja.
Useimmiten 3-4 yksityistuntia riittää harjoitteluun, mutta toki oppimisnopeus on yksilöllistä. Tarvittavien tuntien määrä riippuu myös valitusta kappaleesta. Yleensä jo ensimmäisen tunnin aikana tiedetään montako tuntia tarvitaan.