#

YKSITYISTUNNIT

Yksityistunnit ovat erittäin suosittuja, jos haluat varata niitä tiettyä tilaisuutta varten olethan yhteydessä meihin jo kuukausia ennen tilaisuutta.

Voit tiedustella vapaita aikoja sähköpostitse tai soittamalla meille.

PARITANSSIEN Yksityistunnit


Yksityistunti on tehokas tapa harjoitella eri tansseja.

Voit varata vaikka vain yhden tunnin tai säännöllisen viikkotunnin, aivan kuten haluat. Voit aloittaa tanssiharjoittelun yksityistunneilla ja siirtyä sitten ryhmätunneille tai voit varata yksityistunnin tukemaan ryhmäharjoittelua.

Tunnin voi varata yhdelle, kahdelle tai porukalle ja tunteja annetaan maanantaista torstaihin klo 16.00 ja klo 17.00.
Tulethan varaamallesi tunnille aina ajoissa, emme voi pidentää tunnin kestoa.

Voit tiedustella vapaita aikoja sähköpostitse tai soittamalla meille.

HINNASTO

1-2 henkilöä (1 henkilö tai tanssipari) 65 € / 45 min.
3-4 henkilöä (kaksi tanssiparia) 100 € / 45 min.

Annamme useammasta henkilöstä erikseen tarjouksen.

Huomioithan, että yksityistunteja ei voi maksaa kurssikorteilla, liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai vastaavilla työnantajan tarjoamilla etukorteilla.

Varatun yksityistunnin voi perua maksutta 24 tuntia ennen varattua tuntia. Samana päivänä ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet yksityistunnin hinnasta ja perumattomista yksityistunneista veloitamme koko yksityistunnin hinnan.

HÄÄPARIEN TANSSITUNNIT

Hääparin kannattaa ottaa yhteyttä mielellään jo puolisen vuotta ennen juhlaa. Hääpari voi osallistua yleisille kursseillemme ja/tai varata yksityistunteja.


Häätanssina valssi

ja häissä soitetaan tanssimusiikkia, suosittelemme tammi- ja elokuussa alkeista lähtevää Perustanssit 1 kurssiamme. Kurssilla harjoitellaan yleisimmät tanssit: valssi, fusku, foxi, hidas valssi ja humppa. Kurssin lisäksi voi varata yhden tai kaksi yksityistuntia lähelle juhlapäivää. Yksityistunnilla viimeistellään valssi juuri parille sopivaan muotoon ja harjoitellaan mahdollisuuksien mukaan parin valitsemaan kappaleeseen.
Häävalssin voi harjoitella myös pelkästään yksityistunneilla, useimmiten 3 yksityistuntia riittää. Kannattaa olla meihin yhteydessä jo muutamia kuukausia ennen hääjuhlaa, jotta vapaita aikoja varmasti löytyy.


Häätanssina joku muu kuin valssi

eli kun halutaan tanssia tiettyyn omaan musiikkikappaleeseen suosittelemme nimenomaan yksityistunteja.
Useimmiten 3-5 tuntia riittää harjoitteluun, mutta toki oppimisnopeus on yksilöllistä. Tarvittavien tuntien määrä riippuu myös valitusta kappaleesta. Yleensä jo ensimmäisen tunnin aikana tiedetään montako tuntia tarvitaan.