#

WEST COAST SWING

Kolmena tiistaina 1.12. - 15.12. klo 20.10 harjoitellaan westiksen peruskuvioita alkeista lähtien.


BUGG

Sunnuntaina 13.12. klo 16.00 - 18.00 pidetään buggin kaksituntinen alkeiskurssi.

Ilmoittaudu kursseille viimeistään viikko ennen aloitusta.

BUGG Ja Muut swingit


Swingtanssit sopivat tanssiharjoitteluun jo tottuneille. Perustanssien ryhmissä mukana oleva fusku antaa hyvän pohjan kaikille swingtansseille. Näitä lajeja kannattaa harjoitella tossuilla, ei korkkareilla. Aika-ajoin swingtanssien tunneilla aiheena myös jive ja west coast swing, katso aina tarkka tanssilajiaikataulu Kalenteri-sivulta.

BUGG

Bugg on ruotsalainen tanssisuuntaan etenevä rock'n'swing tanssi. Koulussamme on opetettu sitä jo vuodesta 1995. Buggia voit tanssia monenlaiseen musiikkiin; beat, swing, rock, blues, disco, country jne. ja se onkin käyttökelpoisuutensa vuoksi yksi suosituimmista paritansseista. Tyylillisesti buggin voi jakaa kahteen eri tyyliin (hidas ja nopea), koulussamme on tunteja molemmista tyyleistä, aikataulu löytyy Kalenteri-sivulta.

FUSKU

Fuskusta löytyy runsaasti erilaisia variaatioita mm. hidas liikkuva fusku, charlestonin ja fuskun yhdistelmä eli ”furleston” ja
8 iskun fusku. Nämä hauskat variaatiot sopivat kaikille ns. normaalin fuskun peruskuviot vankasti harjoitelleille.

WEST COAST SWING

Liukuva-askelinen hyvin monenlaiseen musiikkiin sopiva tanssi. Kaikki aiemmin fuusioswingissämme mukana olleet ovat jo hieman tutustuneet tähän melko hitaaseen tanssiin.