#

ALKEISRYHMÄ

Syyskaudella alkeisryhmä kokoontuu vain sunnuntaisin ja aloitus on 6.9., varaa paikka tunneille Kalenteri-sivulta.

PERUSTANSSIT

PERUSTANSSIT 1

Kurssi käynnistyy sunnuntaina 6.9.

Tässä alkeis/alkeisjatkoryhmässä harjoitellaan yleisimpiä paritansseja: valssi, foxi, fusku ja hidas valssi.

Paritanssien harjoittelu on helpointa aloittaa näistä tansseista. Tunneilla harjoitellaan kuvioiden lisäksi vientiä ja seuraamista sekä tanssitekniikkaa. Yhdellä kerralla harjoitellaan noin kahta tanssia ja kurssi etenee pikkuhiljaa kauden edetessä. Mukaan voi tulla parin ensimmäisen kerran ajan, mikäli olet kuitenkin hieman jo tanssinut voit tulla mukaan myöhemminkin jos tunnilla on tilaa. Osallistujia otetaan vain 15 paria, joten toivomme, että osallistut mahdollisimman säännöllisesti, jotta ryhmä saadaan pysymään koossa koko syyskauden ajan.

Alkeisryhmä kokoontuu syyskaudella 13 kertaa eli 6.9. - 13.12., tunteja ei pidetä 18.10. ja 6.12., muista varata paikka Kalenteri-sivultamme. Ainakin toistaiseksi paikka varataan jokaiselle kerralle erikseen.

HUOM. 6.9. kurssi kokoontuu klo 18.20 - 19.15, jotta järjestäytyminen olisi ruuhkattomampaa ja tämän jälkeen ryhmä kokoontuu klo 18.00 - 18.55.

HUOM. Kursseilla harjoitellaan oman parin kanssa ja parinvaihtoja ei tehdä.

HUOM. Luethan yleiset ohjeet Ajankohtaista-sivulta.

PERUSTANSSIT 1,5

Tämä on alkeisjatkoryhmä joka aloitti tammikuussa alkeista. Koronan vuoksi taukoa tuli 11 viikkoa ja kesäkuussa harjoittelua taas jatkettiin keskiviikkoisin eli tämä ryhmä sopii kesäkuun tunneillakin mukana olleille.
Elokuussa keskiviikkoisin klo 18.00 kertaillaan ja jatketaan siitä mihin kesäkuussa jäätiin. Ryhmä sopii kaikille valssin, foxin ja hitaan valssin oikean ja vasemman käännöksen sekä fuskun kädenalituksen ja kainalokuvion harjoitelleille. Syyskuussa tässä ryhmässä harjoitellaan myös alkeista lähtien slovaria eli hidasta foxia.

Mikäli osallistuit tason 1 tunneille vain alkuvuodesta (ennen koronan aiheuttamaa taukoa) sopinee sinulle parhaiten sunnuntaina 6.9. alkeista lähtevä ryhmä.

HUOM. Suosittelemme lämpimästi myös tangon alkeiskurssia

PERUSTANSSIT 2

Tässä perusjatkoryhmässä on tansseina valssi, foxi, fusku, hidas valssi, slovari eli hidas foxi, humpat ja jenkka/sottiisi.

Tämä taso sopii peruskuvioita jo melko runsaasti harjoitelleille. Suosittelemme aina harjoittelemaan kaikkia tansseja, tanssit tukevat toisiaan ja kehittävät eri osa-alueita. Tanssitekniikan harjoittelua lisätään tämän tason tunneilla. Katso Kalenteri-sivulta aikataulu ja ilmoittaudu mukaan.

HUOM. Elokuussa on tarjolla uusi tasoryhmä eli 1,5 joten tarvittaessa tansseja ja kuvioita voi kertailla sillä tasolla.

HUOM. Tasolla 2 tanssivien kannattaa ottaa kurssiohjelmaan mukaan myös tango, lattarit ja swingit, niissä olevia liikeratoja hyödynnetään monissa eri tansseissa.

PERUSTANSSIT 3

Tässä jatkoryhmässä on tansseina valssi, foxi, fusku, hidas valssi, slovari, valssislovari, humpat ja jenkka/sottiisi.
Tämä jatkotaso sopii kauemmin tanssineille eli esimerkiksi perusjatkotason asiat tason 2 tunneilla jo omaksuneille. Suosittelemme harjoittelemaan tasaisesti kaikkia tansseja, koska tanssit tukevat toisiaan. Tarvittaessa peruskuvioita voi kertailla Perustanssit 2 tunneilla.