#

Kesäkuussa tanssitaan koko kuukausi, katso tarkka aikataulu kalenteri-sivulta.

PERUSTANSSIT

PERUSTANSSIT 1

Tässä alkeis/alkeisjatkoryhmässä harjoitellaan yleisimpiä paritansseja: valssi, foxi, fusku ja hidas valssi.

Paritanssien harjoittelu on helpointa aloittaa juuri näistä tansseista. Ryhmässä harjoitellaan kuvioiden lisäksi vientiä ja seuraamista sekä tanssitekniikkaa. Kurssiohjelma on rakennettu siten, että kannattaa harjoitella kaikkia tansseja eikä valita vain tiettyjä. Kaikissa tansseissa on runsaasti samankaltaisia liikeratoja, joten harjoittelemalla kaikkia saat runsaasti toistoja.

ALOITUS: Alkeiskurssi kokoontuu sunnuntaisin klo 18.30. Kauden alussa harjoitellaan alkeista lähtien valssia, fuskua ja foxia ja pikkuhiljaa jatketaan kuviollisesti pidemmälle ja mukaan tulee myös alkeista lähtien hidas valssi. Tunneille varataan paikka kalenteri-sivulla olevan ajanvarausohjelman kautta ja tunnit tulevat varattaviksi kuukausi kerrallaan. Varaathan paikan kerralla koko kuukaudelle, jotta varmistat mukaan mahtumisen. Luethan myös ajankohtaista-sivulta yleisiä ohjeita.

KURSSIHINTA: Tasolle 1 ei myydä kurssikortteja vaan jokainen kerta maksetaan erikseen ja alkeiskurssille ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa oma hinta. Mikäli tanssit muissakin ryhmissämme ja sinulla on kurssikortti voit silloin maksaa tämän tunnin osallistumisen samalla kurssikortilla.

PERUSTANSSIT 2

Tässä perusjatkoryhmässä on päätansseina valssi, foxi, fusku, hidas valssi ja slovari.

Tämä taso sopii peruskuvioita jo melko runsaasti harjoitelleille, ryhmässä kertaillaan ja harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssitekniikkaa. Uutena tanssina harjoitellaan slovari eli hidas foxi. Kurssiohjelma on rakennettu siten, että kannattaa harjoitella kaikkia tansseja eikä valita vain tiettyjä. Kaikissa tansseissa on runsaasti samankaltaisia liikeratoja, joten harjoittelemalla kaikkia saat runsaasti toistoja. Tarkka tanssiaikataulu julkaistaan kuukausi kerrallaan ja tunnit tulevat myös varattaviksi kuukausi kerrallaan. Suosittelemme varaamaan koko kuukauden tunnit kerralla.

PERUSTANSSIT 3

Tässä jatkoryhmässä on päätansseina valssi, foxi, fusku, hidas valssi ja slovari. Tämä taso sopii kauemmin tanssineille eli esimerkiksi tason 2 tunneilla perusjatkotason asiat harjoitelleille. Kurssiohjelma on rakennettu siten, että kannattaa harjoitella kaikkia tansseja eikä valita vain tiettyjä. Kaikissa tansseissa on runsaasti samankaltaisia liikeratoja, joten harjoittelemalla kaikkia saat runsaasti toistoja. Tarkka tanssiaikataulu julkaistaan kuukausi kerrallaan ja tunnit tulevat myös varattaviksi kuukausi kerrallaan. Suosittelemme varaamaan koko kuukauden tunnit kerralla.