#

KURSSIAIKATAULU

Kesäkuun aikataulu löytyy Kalenteri-sivulta

PERUSTANSSIT

PERUSTANSSIT 1

Tässä alkeis/alkeisjatkoryhmässä harjoitellaan yleisimpiä paritansseja: valssi, foxi, fusku ja hidas valssi.

Paritanssien harjoittelu on myös yleensä helpointa aloittaa näistä tansseista. Tunneilla harjoitellaan kuvioiden lisäksi vientiä ja seuraamista sekä hieman tanssitekniikkaa. Katso Kalenteri-sivulta tämän tason tunnit ja ilmoittaudu mukaan.

PERUSTANSSIT 2

Tässä perusjatkoryhmässä on tansseina valssi, foxi, fusku, hidas valssi, slovari eli hidas foxi, humpat ja jenkka/sottiisi.

Tämä taso sopii tason 1 tunneilla alkeet harjoitelleille. Suosittelemme aina harjoittelemaan kaikkia tansseja, tanssit tukevat toisiaan ja kehittävät eri osa-alueita. Tanssitekniikan harjoittelua lisätään tämän tason tunneilla. Katso Kalenteri-sivulta aikataulu ja ilmoittaudu mukaan.

HUOM. Tasolla 2 tanssivien kannattaa ottaa kurssiohjelmaan mukaan myös tango, lattarit ja swingit, niissä olevia liikeratoja hyödynnetään monissa eri tansseissa.

PERUSTANSSIT 3

Tässä jatkoryhmässä on tansseina valssi, foxi, fusku, hidas valssi, slovari, valssislovari, humpat ja jenkka/sottiisi.
Tämä jatkotaso sopii kauemmin tanssineille eli esimerkiksi perusjatkotason asiat tason 2 tunneilla jo omaksuneille. Suosittelemme harjoittelemaan tasaisesti kaikkia tansseja, koska tanssit tukevat toisiaan. Tarvittaessa peruskuvioita voi kertailla Perustanssit 2 tunneilla.