#

ALKEISKURSSI ALKAA 5.9.

Suosituimmat lavatanssit harjoitellaan alkeista lähtien sunnuntaisin klo 18.00 kokoontuvassa Perustanssit 1 ryhmässä. Syyskuun tunnit ovat nyt varattavissa kalenteri-sivulta.

PERUSTANSSIT

PERUSTANSSIT 1

Tässä alkeis/alkeisjatkoryhmässä harjoitellaan yleisimpiä paritansseja: valssi, foxi, fusku, hidas valssi ja humppa.

Kauden alussa harjoitellaan ensin valssia, fuskua, foxia ja muutaman kerran jälkeen mukaan tulee alkeista lähtien hidas valssi ja humppa. Kurssilla harjoitellaan kuvioiden lisäksi vientiä/seuraamista sekä tanssitekniikkaa. Kurssi on etenevä eli taso nousee kauden edetessä. Harjoiteltuja asioita kerrataan kauden aikana, mutta suosittelemme kuitenkin osallistumaan mahdollisimman säännöllisesti. Kurssin ohjelma rakennetaan siten, että opittavaa on koko syyskaudeksi. Kokoontumiskertoja tulee osallistujamäärästä ja/tai mahdollisista tauoista riippuen 10-12.

Tunneille varataan paikka kalenteri-sivulla olevan ajanvarausohjelman kautta ja tunnit tulevat varattaviksi kuukausi kerrallaan, varaathan paikan kerralla koko kuukaudelle. Luethan myös ajankohtaista-sivulta yleisiä ohjeita.

ALOITUS: Alkeiskurssi kokoontuu sunnuntaisin klo 18.00 - 19.15 ja ensimmäinen kerta on 5.9. Mukaan voi tulla parin ensimmäisen kerran ajan, alkeet jo harjoitelleet voivat tulla mukaan myöhemminkin mikäli vapaita paikkoja on.

KURSSIHINTA: Perustanssit 1 tunti on normaaleja viikkotunteja pidempi eli tunnin kesto on 75 minuuttia ja hinta on
20 €/henkilö/kerta. Tämän kurssin osallistumista ei voi siis maksaa kurssikortilla.

PERUSTANSSIT 2

Tässä perusjatkoryhmässä ovat päätansseina valssi, foxi, fusku, hidas valssi ja slovari, lisäksi aika-ajoin harjoitellaan humppaa/kävelyhumppaa ja jenkkaa/kävelyjenkkaa.

Tämä taso sopii valssin, foxin, fuskun ja hitaan valssin peruskuvioita jo melko runsaasti harjoitelleille, ryhmässä kertaillaan ja harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssitekniikkaa. Aika-ajoin harjoitellaan alkeista lähtien slovaria eli hidasta foxia, humppaa ja jenkkaa. Kurssiohjelma on rakennettu siten, että kannattaa harjoitella kaikkia tansseja eikä valita vain tiettyjä. Kaikissa tansseissa on runsaasti samankaltaisia liikeratoja, joten harjoittelemalla kaikkia saat runsaasti toistoja. Tarkka tanssiaikataulu julkaistaan kuukausi kerrallaan ja tunnit tulevat myös varattaviksi kuukausi kerrallaan. Suosittelemme varaamaan koko kuukauden tunnit kerralla.

PERUSTANSSIT 3

Tässä jatkoryhmässä ovat päätansseina valssi, foxi, fusku, hidas valssi ja slovari. Tämä taso sopii kauemmin tanssineille eli esimerkiksi tason 2 tunneilla perusjatkotason asiat harjoitelleille. Kurssiohjelma on rakennettu siten, että kannattaa harjoitella kaikkia tansseja eikä valita vain tiettyjä. Kaikissa tansseissa on runsaasti samankaltaisia liikeratoja, joten harjoittelemalla kaikkia saat runsaasti toistoja. Tarkka tanssiaikataulu julkaistaan kuukausi kerrallaan ja tunnit tulevat myös varattaviksi kuukausi kerrallaan. Suosittelemme varaamaan koko kuukauden tunnit kerralla.