#

CROSS STEP VALSSI alkeista

Amerikkalaista hidasta valssia harjoitellaan maanantaina
3.1. klo 18.00 - 18.55. Tunti sopii perustanssien tasoilla 2 ja 3 tanssiville. Huomaathan myös, että tämän tunnin jälkeen klo 19.05 alkaa tunti jossa harjoitellaan erilaisia tangon taivutuksia.

PERUSTANSSIT

PERUSTANSSIT 1

Tässä alkeis/alkeisjatkoryhmässä harjoitellaan yleisimpiä paritansseja: valssi, foxi, fusku, hidas valssi ja humppa.

Kauden alussa harjoitellaan ensin valssia, fuskua, foxia ja muutaman kerran jälkeen mukaan tulee alkeista lähtien hidas valssi ja humppa. Kurssilla harjoitellaan kuvioiden lisäksi vientiä/seuraamista sekä tanssitekniikkaa. Kurssi on etenevä eli taso nousee kauden edetessä. Harjoiteltuja asioita kerrataan kauden aikana, mutta suosittelemme kuitenkin osallistumaan mahdollisimman säännöllisesti. Mukaan voi tulla parin ensimmäisen kerran ajan, alkeet jo harjoitelleet voivat tulla mukaan myöhemminkin mikäli vapaita paikkoja on jäljellä.

Tunneille varataan paikka kalenteri-sivulla olevan ajanvarausohjelman kautta ja tunnit tulevat varattaviksi kuukausi kerrallaan. Varaa paikka kerralla koko kuukaudelle eli siis jokaiselle tunnille varataan paikka. Luethan myös ajankohtaista-sivulta yleisiä ohjeita.

KURSSIHINTA: Perustanssit 1 tunti on kestoltaan 75 minuuttia ja hinta on 20 €/henkilö/kerta. Tämän kurssin osallistumista ei voi siis maksaa kurssi- tai anytime-kortilla.

SYKSY 2021: Alkeiskurssi kokoontui syyskaudella 12 kertaa 5.9. - 28.11. Kurssin jälkeen koko kauden mukana olleet voivat tammikuussa siirtyä tasolle 1,5 tai kertailla alkeita 9.1. klo 18.30 alkavalla alkeiskurssilla.

KEVÄT 2022: Kevätkauden alkeiskurssi kokoontuu 11 kertaa, aloitus on 9.1. klo 18.30 ja viimeinen kerta 27.3. (27.2. ei ole tunteja) Kokoontumiskertojen määrä riippuu kuitenkin osallistujamääristä. Tammikuun tuntien varaaminen on alkanut, varaathan paikat mahdollisimman sitovasti ja valmiiksi parin kanssa. HUOM. aloitusaikaa jouduttu siirtämään 15 min eli tunti alkaa klo 18.30 ei 18.15.

PERUSTANSSIT 1,5

Tässä alkeisjatkoryhmässä ovat päätansseina valssi, foxi, fusku, hidas valssi, lisäksi aika-ajoin harjoitellaan alkeista lähtien slovaria ja kävelyhumppaa. Tämä taso sopii alkeiskurssin käyneille. Tunneilla kertaillaan tasolla 1 harjoiteltuja asioita, hiotaan tanssitekniikkaa ja harjoitellaan lisää kuvioita. Ohjelma on rakennettu siten, että kannattaa harjoitella kaikkia tansseja eikä valita vain tiettyjä. Kaikissa tansseissa on runsaasti samankaltaisia liikeratoja, joten harjoittelemalla kaikkia saat runsaasti toistoja. Tarkka tanssiaikataulu julkaistaan kuukausi kerrallaan ja tunnit tulevat myös varattaviksi kuukausi kerrallaan.

KEVÄT 2022: Taso 1,5 kokoontuu kevätkaudella 11 kertaa 9.1. - 27.3. (27.2. ei ole tunteja), kokoontumiskertojen määrä riippuu kuitenkin osallistujamääristä. Tämän jakson jälkeen voi siirtyä Perustanssit 2 tasolle huhtikuusta lähtien.

HUOM! Tammikuun tuntien varaaminen on käynnissä.

OHJELMA: Tarkoitus on, että jokaiselle kerralle osallistutaan tanssista riippumatta. Tammikuussa aiheina: 9.1. hidas valssi, 16.1. foxi ja fusku, 23.1. slovari eli hidas foxi alkeista ja 30.1. valssin kertailua ja kävelyhumppa alkeista.

PERUSTANSSIT 2

Tässä perusjatkoryhmässä ovat päätansseina valssi, foxi, fusku, hidas valssi ja slovari, lisäksi aika-ajoin harjoitellaan esim. humppaa/kävelyhumppaa ja nightclub twosteppia.

Tämä taso sopii peruskuvioita jo melko runsaasti harjoitelleille, ryhmässä kertaillaan ja harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssitekniikkaa. Kurssiohjelma on rakennettu siten, että kannattaa harjoitella kaikkia tansseja eikä valita vain tiettyjä. Kaikissa tansseissa on runsaasti samankaltaisia liikeratoja, joten harjoittelemalla kaikkia saat runsaasti toistoja. Tarkka tanssiaikataulu julkaistaan kuukausi kerrallaan ja tunnit tulevat myös varattaviksi kuukausi kerrallaan.

PERUSTANSSIT 3

Tässä jatkoryhmässä ovat päätansseina valssi, foxi, fusku, hidas valssi ja slovari. Tämä taso sopii kauemmin tanssineille eli koulumme tason 2 tunneilla perusjatkotason asiat harjoitelleille. Kurssiohjelma on rakennettu siten, että kannattaa harjoitella kaikkia tansseja eikä valita vain tiettyjä. Kaikissa tansseissa on runsaasti samankaltaisia liikeratoja, joten harjoittelemalla kaikkia saat runsaasti toistoja. Tarkka tanssiaikataulu julkaistaan kuukausi kerrallaan ja tunnit tulevat myös varattaviksi kuukausi kerrallaan.