Ajankohtaista


ALKEISKURSSIT

 • PERUSTANSSIEN keskiviikon alkeisryhmä aloitti elokuun alussa ja sunnuntain ryhmä aloitti syyskuun alussa. Tässä vaiheessa kautta tunnit sopivat hieman jo tanssiville.
 • TANGON alkeita harjoitellaan keskiviikkoisin klo 20.10, jos olet tottunut tanssiharjoitteluun ja olet jo harjoitellut foxia voit tulla mukaan joka viikko
 • BLUESIN alkeis/alkeisjatkotasoinen kurssi kolmena tiistaina 26.9. - 10.10. klo 19.10, sopii tanssiharjoitteluun jo tottuneille. Bluesiin voit tutustua myös levytansseissamme 22.9.
 • CHA CHAN alkeiskurssi neljänä sunnuntaina 1.10. - 22.10. klo 16.45, sopii tanssiharjoitteluun jo tottuneille
 • ROCKABILLYN alkeiskurssi kolmena torstaina 5.10. - 19.10. klo 20.00, sopii fuskua harjoitelleille


LEVYTANSSIT TANSSIKOULULLA

Perjantaina 22.9. klo 18.30 - 22.00. Ilta polkaistaan käyntiin hitaan ja hauskan bluesin harjoittelulla jonka jälkeen jatketaan vapaamuotoisilla levytansseilla. Tansseissa on sekahaku, voit tulla yksin tai parin kanssa. Hinta 1 kertamaksu/1 leima kurssikortista/anytime. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.9, mutta mielellään nyt heti!


LATTARIT 2 RYHMIÄ ON KAKSI ERILAISTA

 • Maanantaisin samaa tanssia harjoitellaan kolme viikkoa ja koko jakson ajan on joku yhteinen kuvionimittäjä johon harjoitellaan erilaisia variaatioita.
 • Tiistaisin tanssi vaihtuu viikoittain, mutta toistuu joka kolmas viikko uusine kuvioineen.

Voit mainiosti osallistua vaikka molemmille tunneille tai vain toiselle aivan kuten haluat. Maanantain ryhmä on tiistaita väljempi.


LOMAPÄIVÄT

Viikolla 43 tanssikoulu on normaalisti avoinna keskiviikkoon saakka ja torstaista sunnuntaihin eli 26.10. - 29.10 ei ole tanssitunteja.


OLETKO TULOSSA TUNNEILLE YKSIN?

Yksin tulevien kannattaa ilmoittautua mahdollisimman ajoissa tanssiparijonoomme joko Facebookissa tai lähettämällä meille sähköpostitse yhteystiedot. Tunneillamme on aina tasaparit, koska se on tehokkain tapa opetella tanssimaan, halukkaat voivat osallistua joka tunti tehtäviin parinvaihtoihin, mutta se ei ole koskaan pakollista.


PORUKALLA TANSSIMAAN

Olemme perustaneet facebookiin koulussamme treenaaville tanssijoille Porukalla tanssimaan ryhmän. Ryhmässä voit vinkata mihin olet menossa iltaa viettämään ja kutsua muita koulun tanssijoita mukaan. Ryhmässä ei mainosteta kenenkään tanssikursseja vaan sen tarkoitus on olla koulumme eteisaulaa helpompi paikka sopia mihin mennään porukalla tanssimaan. Käyhän liittymässä!


TANSSIKENGÄT, HIKIPYYHE ja TUOKSUT

 • Ota tunnille mukaan puhtaat lattiaa naarmuttamattomat sisäkengät. Piikkikorot/metalliset korkolaput on kielletty. Tarkista myös ettei korosta tule naulaa läpi, myös tanssikengissä on joskus naula liikaa esillä.
 • Mikäli tanssit treenikengillä myös tanssilavoilla puhdista aina pohjista liukasteet yms. pois ennen tanssituntia, jottei salin lattia tule liian liukkaaksi.
 • Suosittelemme kaikkiin lajeihin pehmeitä tossuja. Mikäli tanssit korkokengillä tai kovareunaisilla kengillä tulee sinun olla erittäin varovainen ettet satuta muita tanssijoita!
 • Ota tunneille mukaan pieni käsi/kasvopyyhe johon voit kuivata itseäsi, tanssiparisi arvostaa sitä.
 • Ethän myöskään käytä voimakkaita hajusteita tullessasi tanssitunnille: hajuvedet, partavedet, hiuslakka, valkosipuli yms. saattaa aiheuttaa allergisen reaktion kanssatanssijoille