Ajankohtaista


ALKEISKURSSIT

 • DISCO-FOXIN eli HUSTLEN alkeiskurssi kahtena torstaina 16.11. - 23.11. klo 20.00 - 21.00, beat- ja latinopop-musiikkiin sopiva hieman fuskua muistuttava tanssi.
 • BALBOAN alkeiskurssi kahtena tiistaina 5.12. ja 12.12. klo 20.00, pienieleinen swingtanssi jota tanssitaan paljolti suljetussa otteessa
 • BACHATANGO alkeiskurssi kahtena torstaina 7.12. ja 14.12. klo 20.00, kiva yhdistelmä tangoa ja bachataa
 • TANGOA aivan alkeista lähtien keskiviikkona 13.12. klo 18.00, suosittelemme tuntia myös kaikille Perustanssit 1 ryhmän tanssijoille, voit mainosti jatkaa myös klo 19.00 alkeisjatkotasoiselle tunnille
 • PERUSTANSSIEN alkeista lähtevät tunnit keskiviikkoisin 3.1.2018 klo 18.00 alkaen ja toinen ryhmä sunnuntaisin 7.1.2018 klo 18.00 alkaen, näihin ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen.


JOULUKALENTERI ON JULKAISTU

Kalenteri toimii siten, että jos olet syyskaudella osallistunut esim. sunnuntain tai keskiviikon ryhmiin voit joulukalenterinkin aikana osallistua ko. päivinä eli muutoksia omaan treeniaikatauluun ei tarvitse tehdä. Toki voit halutessasi osallistua lisäksi muillekin tunneille.

PIKKUJOULUTANSSIT TANSSIKOULULLA

perjantaina 1.12. klo 18.30 - 22.00. Ilta aloitetaan yhteisellä lämmittelytanssilla ja sen jälkeen jatketaan vapailla levytansseilla. Luvassa on monipuolista musiikkia ja hyvää seuraa, ilmoittaudu mukaan 27.11. mennessä, mutta mielellään paljon aikaisemmin.
Hinta 1 kertamaksu/1 leima kurssikortista/anytime


TANGO

Tiistain Tango 2 ruuhkautuu välillä, mutta keskiviikon Tango 1 ryhmään mahtuu aina mukaan! Tango 1 ryhmässäkin harjoitellaan kaikkea kivaa eli kyseessä ei ole "kävelytunti", esim. 11.10. harjoiteltiin vasen käännös veiveineen ja vasemman kautta alas taivutukseen meno potkuineen, joten myös tango kakkosessa tanssivat voivat mainiosti käydä kertailemassa kuvioita, tekniikkaa, rytmiä, tulkintaa tasolla 1.


LATTARIT 2

Tiistain Lattarit 2 tunti ruuhkautuu välillä, mutta maanantain tunnille mahtuu hyvin mukaan.


SUNNUNTAIN PERUSTANSSIT 2

kokoontui viimeisen kerran syyskaudella 22.10. ja marraskuussa kolmena sunnuntaina perustanssien sijasta harjoitellaan ruotsalaista buggia. Sunnuntain Perustanssit 2 käynnistyy jälleen 7.1.2018.


LOMAT

 • Itsenäisyyspäivänä keskiviikkona 6.12. ei ole tunteja
 • Joululoma on 15.12.2017 - 1.1.2018 ja joululoma lisää kurssikorttien (ei Anytime) voimassaoloon kaksi viikkoa
 • Kevätkauden tunnit alkavat tiistaina 2.1.2018. Aikataulu päivitetään kotisivuillemme marraskuun kuluessa.


TANSSIKURSSI JOULULAHJAKSI

Tanssillinen joululahja pitää noutaa koulultamme viimeistään 14.12., tämän jälkeen emme enää pysty toimittamaan kurssikortteja. Olethan siis ajoissa liikkeellä.


TANSSIKENGÄT, HIKIPYYHE ja TUOKSUT

 • Ota tunnille mukaan puhtaat lattiaa naarmuttamattomat sisäkengät. Piikkikorot/metalliset korkolaput on kielletty. Tarkista myös ettei korosta tule naulaa läpi, myös tanssikengissä on joskus naula esillä.
 • Mikäli tanssit treenikengillä myös tanssilavoilla puhdista aina pohjista liukasteet yms. pois ennen tanssituntia, jottei salin lattia tule liian liukkaaksi.
 • Suosittelemme kaikkiin lajeihin pehmeitä tossuja. Mikäli tanssit korkokengillä tai kovareunaisilla kengillä tulee sinun olla erittäin varovainen ettet satuta muita tanssijoita!
 • Ota tunneille mukaan pieni käsi/kasvopyyhe johon voit kuivata itseäsi, tanssiparisi arvostaa sitä.
 • Ethän myöskään käytä voimakkaita hajusteita tullessasi tanssitunnille: hajuvedet, partavedet, hiuslakka, valkosipuli yms. saattaa aiheuttaa allergisen reaktion kanssatanssijoille