Ajankohtaista


KURSSITAUKO

Tanssikurssit alkavat taas heti kun se on mahdollista. Toivomme kovasti, että tulette silloin heti takaisin tunneillemme yhtä sankoin joukoin kuin ennen taukoa. Kurssiaikatauluihin saatetaan joutua tekemään hienoisia muutoksia riippuen aivan siitä milloin kurssit pystytään aloittamaan. Mikäli kurssit voidaan aloittaa vielä kevätkaudella tulee heinäkuussakin olemaan ainakin jonkin verran toimintaa eli perinteistä koko heinäkuun mittaista kesälomaa ei pidetä.KUN TULET TANSSITUNNILLE

  • OTA MUKAAN puhtaat lattiaa naarmuttamattomat SISÄTOSSUT. Piikkikorot ja metalliset korkolaput on kielletty. Tarkista myös ettei korkolapusta tule naulaa läpi, myös aitojen tanssikenkien korot pitää tarkistaa. Kannattaa tarvittaessa hankkia korkosuoja tanssitarvikeliikkeestä. Aidot tanssitossut/lenkkarit/kengät kannattaa hankkia parin kuukauden harrastamisen jälkeen.
  • SUOSITTELEMME kaikkiin lajeihin haljasnahkapohjaisia PEHMEITÄ TOSSUJA. Mikäli tanssit korkokengillä tai kovareunaisilla kengillä tulee sinun olla erittäin varovainen ettet satuta muita tanssijoita. Alkeiskurssilla pari ensimmäistä kuukautta pärjää tavallisilla tossuilla, mutta sen jälkeen kannattaa hankkia aidot tanssitossut/kengät, polvet ja nilkat tykkäävät kun käännökset sujuvat helpommin.
  • MIKÄLI TANSSIT TREENIKENGILLÄ myös tanssilavoilla puhdista aina pohjista liukasteet pois ennen tuntia, jotta salin lattia ei tule liukkaaksi.
  • OTA MUKAAN oma JUOMAPULLO.
  • OTA MUKAAN pieni KÄSI/KASVOPYYHE johon voit kuivata itseäsi, tanssiparisi arvostaa sitä.
  • ETHÄN KÄYTÄ VOIMAKKAITA HAJUSTEITA: hajuvedet, partavedet, tuoksuva hiuslakka saattaa aiheuttaa allergisen reaktion muille tanssijoille.
  • Lähtiessäsi koululta OLE TARKKA JA PUE PÄÄLLESI OMAT vaatteet ja kengät!