Syyskauden TUNTIRUNKO

Katso aina tarkka kuukausikalenteri sivun alaosasta, tuntirunko ei ole täysin sama joka kuukausi.

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Sunnuntai
YKSITYISTUNNIT YKSITYISTUNNIT YKSITYISTUNNIT YKSITYISTUNNITYKSITYISTUNNIT/
PIENRYHMÄT

18.00 - 18.55
PERUSTANSSIT 3
jatkotaso

18.00 - 18.55
LATTARIT 2
keskitaso

18.00 - 18.55
PERUSTANSSIT 2
keskitaso

18.00 - 18.55
BUGG 2
keskitaso

TEEMA- eli TIIVISKURSSIT


19.00 - 19.55
TANGO 3
jatkotaso
19.00- 19.55
TANGO 2
keskitaso


19.10 - 20.05

PERUSTANSSIT 1
alkeis/keskitaso

19.00 - 19.55
PERUSTANSSIT 3
keski/jatkotaso


20.00 - 20.55
LATTARIT 2
keskitaso
20.00 - 20.55
WEST COAST SWING 2
keskitaso
Varaa tunti ajanvarausohjelmastamme

  • LOKAKUUN tuntien varaaminen on alkanut.
  • Varaa paikka jokaiselle tunnille erikseen ja mielellään kerralla kaikille julkaistun jakson tunneille. Tunnit avataan varattaviksi kuukausi kerrallaan kuun puolivälissä.
  • Paikka varataan valmiiksi parin kanssa, vain toinen ilmoittautuu ja osallistujamääräksi laitetaan kaksi ellei toisin ilmoitettu.
  • Laita viesti kohtaan tanssiparin nimi, varauksen tehnyt sitoutuu ilmoittamaan mahdollisista muutoksista parilleen. Jos tanssit aina saman parin kanssa riittää, että lisäät parin nimen vain ensimmäiseen varaukseen.
  • Ilmoita oikea sähköpostiosoite, jotta saat varausvahvistuksen ja ilmoituksen mahdollisista tuntimuutoksista. Säilytä vahvistus sen kautta voit tarvittaessa perua varauksesi.
  • Varausvahvistuksessa olet hyväksynyt peruutusehdot. Laskutamme jokaisen ilman sairaustodistusta tehdyn liian myöhään perutun tai perumatta jätetyn tunnin. Oma ilmoitus sairastumisesta ei ole riittävä.
  • Mikäli tunti on täynnä (ohjelmassa lukee täynnä), ilmoittaudu jonotuspaikalle varausohjelman kautta. Jonotuspaikka on sitova eli myös jonotuspaikkaan pätevät peruutusehdot, muussa tapauksessa tunti laskutetaan.
  • Minimi osallistujamäärä tunnilla on viisi paria, mikäli ilmoittautumisia ei tule riittävästi ja riittävän ajoissa tai peruutuksia tulee paljon, saatetaan tunti joutua perumaan. Mikäli tunti joudutaan perumaan ilmoittautuneet saavat siitä ilmoituksen sähköpostilla Vellon kautta, lue siis viestisi päivittäin. Emme lähetä henkilökohtaisia tekstiviestejä yms. osallistujille.
  • Tunnin kesto on 55 minuuttia ellei toisin mainittu ja tuntien välissä pidetään lyhyt tauko
# #