#

TEEMAKURSSIT


Aiheina pääasiassa harvemmin mukana olevia lajeja, jotka rikastuttavat liikekielellään myös niitä tuttuja tansseja. Suosittelemme tutustumaan!

TEEmaKURSSEJA

KIZOMBA alkeiskurssi

Kolmena torstaina 1.3., 8.3. ja 15.3. klo 20.00 - 21.00
Angolan tangoksikin kutsuttu kizomba on rauhallisen tunnelmallinen tanssi, jossa on vaikutteita tangosta ja lattareista.
Kizombaa tanssitaan hitaahkoon musiikkiin.
Kurssi sopii tangoa tai lattareita harjoitelleille tai muuten tanssiharjoitteluun jo tottuneille.


FUSKU jatko

Torstaina 22.3. klo 20.00 - 21.00. Tunti sopii kauemmin fuskanneille.


PÄÄSIÄISMAANANTAI 2.4. (ennakkoilmoittautuminen)


HITAAN VALSSIN TEKNIIKKATUNTI klo 17.00 - 18.00

Aiheena nousut, laskut, kallistukset, kierrot, ponnistus, ojennus. Harjoittelukuviona on perusaskel ja oikea käännös.
Suosittelemme tuntia kaikissa perustanssien ryhmissä tanssiville eli ykkösestä kolmoseen. Ilmoittaudu ajoissa mukaan!

TANGON TAIVUTUKSIA klo 18.00 - 19.00

Harjoitellaan erilaisia tangoon (ja muihinkin tansseihin) sopivia taivutuksia. Tunti sopii kaikissa tango ryhmissä tanssiville eli ykkösestä kolmoseen. Ilmoittaudu ajoissa mukaan!

SAMBA ALKEISTA LÄHTIEN klo 19.00 - 20.00

Parisambaa voi tanssia kevyin kivoin fuskun kaltaisin kuvioin. Tunti sopii tanssiharjoitteluun jo tottuneille, myös Lattarit 1 ryhmässä tanssivat tulkaahan mukaan. Ilmoittaudu ajoissa mukaan!


CUMBIA alkeiskurssi

Kahtena torstaina 5.4. ja 12.4. klo 20.00 - 21.00
Keinuva lattaritanssi Kolumbiasta. Suomen tanssilavoilla pystyy mainiosti tanssimaan cumbiaa, moneen salsana kuulutettavaan musiikkiin sopisi paremmin tanssina cumbia. Kurssi sopii tanssiharjoitteluun tottuneille.BACHATA alkeiskurssi

Kahtena torstaina 19.4. ja 26.4. klo 20.00 - 21.00
Merenguen suosittu sukulainen Dominikaanisesta tasavallasta. Bachata on melko hidas lattariklubeilla yleinen tanssi. Viime vuosina bachatasta on kehittynyt runsaasti erilaisia tyylisuuntia mm. kävelypohjainen maltillista vartalonkäyttöä suosiva tyyli, runsaasti "taiteellisia" kuvioita sisältävä vartalonkäyttöä korostava tyyli ja tangon elementtejä hyödyntävä bachatango. Tällä kurssilla harjoitellaan maltillista vartalokäyttöä ja kivoja kuvioita. Kurssi sopii tanssiharjoitteluun tottuneille.CAROLINA SHAG alkeiskurssi

Kolmena torstaina 3.5., 17.5. ja 24.5. klo 20.00 - 21.00
Hauskan leppoisa yhdistelmä jiveä ja westistä. Carolina shagissa vartalonkäyttö on maltillisempaa kuin sukulaistanssi west coast swingissä ja jalkatyöskentely on kivan rentoa. Sopii jotakin swingtanssia harjoitelleille tai muuten tanssiharjoitteluun tottuneille.28.5. alkaen on voimassa kesäkalenteri, joka valmistuu toukokuun alkupuolella.